Sommerfest for 43. gang -  6.- 9. juli 2017

I de fleste ører klinger Mols af den vildeste natur Danmark kan fremvise. Bakkerne, skoven, havet, søerne og alt midt imellem. Mols har sat sine spor i alle, der har boet på Mols og for den sags skyld også i den del, der ikke har.
Mols er udover ”Nationalpark Mols Bjerge” og alt det som omverdenen også følger med i også et samfund med et helt særligt sammenhold. I.F. Mols og Sommerfesten - som denne brochure omhandler – er to gode beviser herpå.
Sommerfest på Mols er kendt og elsket af både aktive brugere af I.F. Mols, samt af folk, der bare gerne vil have en god fest og samtidig støtte op om de lokale initiativer.
Sommerfesten giver mulighed for lokale klubber og foreninger til at blive hørt og set, en god fest og ikke mindst skaber det en base, hvorfra ung såvel som gammel har mulighed for at have en god, kammeratlig og sjov oplevelse med vennerne. Alt sammen til fordel for ungdomsarbejdet i I.F. Mols.
I.F. Mols har skabt mange vedvarende relationer i tidens løb – og også været flittig leverandør til forskellige årgange af AGF’s talenthold i fodbold, ungdomslandsholdsspiller i kvindefodbold og danmarksrekordholdere i atletik og styrkeløft har klubben også produceret.
Vi ser frem til endnu en fantastisk Sommerfest på Mols og håber vi ses.
Mvh. Mickey Kruse.
Bestyrelsen, Sommerfest på Mols