Sidste Nyt

Tranform blev vinderenEjendomsfonden Knudepunktet, Lokale brugere og arkitekter fra  Transform skal i fællesskab  virkeliggøre vinderprojektet.
Borgerforeningens Nytårskur
Ambassadørerne fra landsbyerne inviteres til nytårskur i Strands Forsamlingshus den 17. jan. 2019. Vi vil bl.a. drøfte, hvordan vi modtager tilflyttere.
Prognosen holder ikke
Bestyrelsen kunne slet ikke forstå den yderst pessimistiske befolkningsprognose, so m kommunen offentkiggjorde sidst i 2018. Nu viser det sig også, at den slet ikke holder.

Der mangler brandfolkBeredskabet i Knebel kan bruge flere Brandfolk M/K.
Der er et fint kammeratskab i korpset og du skal blot henvende dig til Hans Erik Mikkelsen på tlf. 2045 8852
Du kan også blot sende en mail til havbovej3@gmail.com
Vi går et nyt år i mødeBorgerforeningen ønsker alle sine medlemmer et godt nytår!
Vi byder velkommen til et nyt års glæder og udfordringer sammen med vore medlemmer - nye som gamle.
Foredraget finder sted på Molsskolen tirsdag d.8 januar kl.19:00.

En billet koster 50kr og kan købes på bibliotekets hjemmeside;
www.syddjursbibliotek.dk

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Kulturgruppen i Mols i Udvikling.

Hvem skal bygge Knudepunktet?Mange deltagere har været med i processen. Den 4. januar vises,  hvem der skal stå for projektering af Knudepunktet i Knebel. Vi håber, du kan komme. Alle er meget velkomne 4.1.2019 kl. 14 på Molsskolen i festsalen.